Välkommen till Sollentuna kommuns lokalbokning

×
Information
Se lediga tider och göra bokningsförfrågan
Vill du som privatperson eller föreningsledare boka tid i någon av våra anläggningar så kan du göra en bokningsförfrågan, gör man en förfrågan så bokar vi in tiden om den fortfarande är ledig ni kommer då få ett bokningsmeddelande av oss. Om ni ändrar er och vill avboka tiden mejla oss för att inte bli debiterad för bokningen.
För att göra en förfrågan måste man inte ha ett konto och vara inloggad, utan det kan man göra direkt i schemat för den anläggning man önskar boka. Har ni konto så får ni gärna logga in behöver ni hjälp med era inloggningsuppgifter mejla Idrottskonsulenter Om man vill upprepa bokningen varje vecka så kan man välja att göra en förfrågan på samma tid under en längre period, välj då upprepa så kan du antingen sätta ett slut datum eller antal gånger.
Vill du veta mer om våra bokningsbara objekt så välj länken "Information" i schemat så får du vet mer, samt att det finns en karta till anläggningen.
Är du en föreningsledare och önskar ströboka extratider, gör då en förfrågan och märk den med föreningens namn och vilket lag/grupp bokningen avser.
I de anläggningar vi har reserverad matchtider (orange block) släpper vi tider med två veckors framförhållning, är du föreningsledare och vill göra en matchflytt med mer än tre veckors framförhållning så kan du kontakta ditt förbund direkt för att flytta en match som redan är reserverad för detta. Om det är kortare tid kontakta då Idrottskonsulenter
Under juli månad har vi begränsad bemanning vilket innebär att det kan vara lite längre svarstid än vanligt. Idrottskansliet är obemannat vecka 28, 30 och 31 så då hänvisar vi er till Kontaktcenter.
Vi kan inte bekräfta förfrågningar på vår fotbollsplaner dessa veckor. Så vill ni boka fotbollsplaner mejla direkt till kontaktcenter Kontaktcenter.
Vi håller just nu på med att göra säsongsbokningar i våra sporthallar och gymnastiksalar, man kan därför bara se schemat i dessa till och med 30 juni 2024.
Har du frågor mejla Idrottskonsulenter eller ring 08-579 215 80.

0/0