Välkommen till Sollentuna kommuns lokalbokning

×
Information
Se lediga tider och göra bokningsförfrågan
Vill du som privatperson eller föreningsledare boka tid i någon av våra anläggningar så kan du göra en bokningsförfrågan. För att göra en förfrågan behöver man inte ha ett konto och vara inloggad, utan det kan man göra direkt i schemat för den anläggning man önskar boka.
Om man vill upprepa bokningen varje vecka så kan man välja att göra en förfrågan på samma tid under en längre period, välj då upprepa så kan du antingen sätta ett slut datum eller antal gånger.
Vill du veta mer om våra bokningsbara objekt så välj länken "Information" i schemat så får du vet mer, samt att det finns en karta till anläggningen.
Är du en föreningsledare och önskar ströboka extratider, gör då en förfrågan och märk den med föreningens namn.
I de anläggningar vi har reserverad matchtider (orange block) släpper vi tider med två veckors framförhållning, är du föreningsledare och vill göra en matchflytt med mer än tre veckors framförhållning så kan du kontakta ditt förbund direkt för att flytta en match som redan är reserverad för detta. Om det är kortare tid kontakta då Idrottskonsulenter.
Information om snöbeklädda planer, dessa får ej beträdas och inte skottas för hand, gör man högar på eller utmed planerna kan detta göra det tar längre tid för planerna att bli spelbara. På grund av den snö som nu kommit så kommer vi ploga Helenlunds IP, Norrvikens IP och även Edsbergs sportfällt om den hinns med
Vi håller förnrvarande på att lägga in säsongsbokningar på våra fotbollsplaner och har därför tillfälligt tagit bort dessa scheman från webb bokningen.
Har du frågor mejla Idrottskonsulenter eller ring 08-579 215 80.

0/0